Rólunk mondták

„Segítőkészség, bizalom, együttérzés, hatásidő és még sorolhatnám, amiről csak jót tudnék mondani. Néha már szégyellem magam a sok extra kérésem miatt.”

— Fekete István, I.S.I.T. Bt.

„Bármilyen probléma esetén konstruktív hozzáállás. Alternatív megoldások felkínálása, körültekintő tájékoztatás. Az ember érzékeli, hogy nem általános recepteket próbálnak minden ügyfélre ráhúzni. A rugalmasság is nagyon fontos.”

— Tóth Gábor Ákos, Csataló Bt.

„Az iroda mindig időben értesít következő teendőimről – ez hatalmas segítség! Könnyen elérhetőek, és mindig kimerítő választ, tanácsot adnak kérdéseimre. Külön köszönet Ködmönné Kriszti türelméért, segítőkészségéért és szakmai felkészültségéért!”

— Bertalan László, Babusz Bt.

„Meggyőző, hiteles és megbízható ügyintézés, folyamatos segítőkészség és elérhetőség. összességében egy árnyalatnyit drágább a számlák számához és az egy fő munkaügyi dolgainak intézéséhez képest, de még ár/érték arányban van.”

— Erdős Vera, ANVE Bt.

„Fontosnak tartjuk a naprakész szakmai kompetenciát, mely nélkül a mai állandóan változó szabályokkal nem lehetne lépést tartani. A Könyvelőiroda jó elérhetősége, segítőkészsége, határidők betartása és a korrekt ár jellemzi kellemes együttműködésünket. Ezért dolgozunk együtt 12 éve.”

— Müller Gerhard Michaelné, Müller Kereskedelmi és Fordító Bt.

„Maximális rugalmasság, segítőkészség, kapcsolattartás, elérhetőség teljesen rendben”

— Tóthné Dr. Lugasi Andrea

„Nagyon elégedett vagyok a Könyvelőirodával, bátran fordulhatok tanácsért, mert mindig segítőkész és maximálisan megbízok a szakértelmében. Számomra nagyon fontos a felek közötti kommunikáció, és az eddig tapasztaltak szerint a cég és közöttem ez kifogástalan. Ahányszor segítségre volt szükségem mindig elérhető volt számomra, még szabadság alatt is.”

— Lestyán Kinga Beatrix

„Én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a Könyvelőiroda munkájáról. Bármit kellett elintézni azt azonnal, kedvesen, hatékonyan oldották meg. Ha tanácsot kér az ember, akkor velős, okos, érthető választ kap. Még a közelgő határidőkre is figyelmeztettek.”

— Vassné Wanda

„Hosszú évek tapasztalata: korrekt, megbízható, mindenben segítenek. értesítést kapok minden vállalkozásomat érintő jogszabályváltozásról. Soha nem késtek az adóbevallások elkészítésével. Csak jót tudok mondani, és mindenkinek csak ajánlani tudom a Ködmön Könyvelőirodát!”

— Erdélyiné Mike Eszter

„Kérdésemmel bármikor fordultam hozzátok, elérhetőek voltatok telefonon, az e-mailekre időben válaszoltatok. Mindig kedvesen és türelmesen elmagyaráztatok minden engem érintő szabályt, illetve kötelezettséget. Az iroda nagyon kulturált, mindig a megbeszélt időpontban fogadjátok az ügyfeleket. Úgy érzem, hogy a könyvelési díj sem túl magas. Ezért az összegért teljes körű szolgáltatást kapok, a vállalkozásom minden ügyes-bajos dolgát ellátjátok helyettem.”

— Tenk Viktória

„Különösen a segítőkészséget értékelem, hogy nemcsak a kötelezettségeimet ismertetik, hanem azt is, ha valami gond van, hogyan lehet megoldani. Rugalmasságot, emberi hozzáállást és – amennyire értek a könyveléshez – szakmai hozzáértést tapasztalok. Nekem kicsit drága, de megéri, mert teljes a bizalmam, na meg én nem tudnám követni az ötpercenkénti változásokat.”

— Róna Judit, Rónák Bt.

„A Ködmön Könyvelőiroda munkája minden tekintetben pontos, megbízható. Egyesületünket érintő általános és speciális szabályok alkalmazásában, értelmezésében is mindig korrekt, naprakész, azonnali segítséget kapunk. Közvetlen, segítőkész Vezetője, Munkatársai bármikor elérhetőek, az ügyfelek rendelkezésére állnak. Ilyennek kell lennie egy jó könyvelőirodának! Mindenkinek bátran ajánlom a szolgáltatásait!”

— Takács Márta, Ezüstnet Internetező Idősek Egyesülete