Könyvelő Irodánk a 2018-as évben is OPTEN A minősítésű tanúsítványt szerzett! Tanúsítvány letöltése!

Bemutatkozó videó megtekintése: Kiss Krisztina videóportré - Ködmön Könyvelőiroda Kft.


Édesanyám, aki a mai napig példakép számomra szeretette meg velem a könyvelés – számvitel – pénzügy világát. Közel 40 éves okleveles könyvvizsgálói pályája során látott rendkívüli szorgalma, példaértékű életpályája arra ösztönzött, hogy kövessem.

15-16 évesen már az egyéni vállalkozók naplófőkönyvben történő rögzítésénél segítettem a könyvelésben, adatokat egyeztettem, és egyértelmű volt számomra, hogy ebben a szakmában szeretnék mélyebb ismeretekre szert tenni. Először gyakornoknak, később adatrögzítőnek jelentkeztem. Mikor az alapokat elsajátítottam, beiratkoztam a mérlegképes könyvelő emelt szintű képzésre. A felsőfokú végzettség megszerzését követően még 3 évig dolgoztam ugyanannál a cégnél.

A munkám során azt tapasztaltam, hogy az ügyfeleknek sokkal szélesebb körű szolgáltatásra van szükségük, mint a szűken értelmezett könyvelés és adatfeldolgozás.

 

Így született meg bennem az elhatározás, hogy saját könyvelőirodát alapítok, hogy a számomra mindig nagyon fontos emberi kapcsolatok teljes értékűvé válhassanak abban a tekintetben, hogy azokon a területeken is segíthettem tapasztalataimmal, kapcsolataimmal a hozzám fordulókat, amely már túlmutatott azon, amelyet egy alkalmazott megtehet. Így jött létre 2003-ban a Ködmön Könyvelőiroda Kft.

Azóta folyamatosan bővülő csapatunkkal az egyszerű bevételi nyilvántartásos takarítótól a több 10 vagy 100 millió forint árbevételű, kettős könyvvitelű, több alkalmazottat foglalkoztató virág nagykereskedőig vagy cégautó kölcsönzőig támogatja a könyvelőiroda a vállalkozásokat a könyvelési, számviteli feladatokban.

Tisztelettel: