Bemutatkozás

"El akarom érni, hogy a KKV szektorba tartozó kisvállalkozók ismerjék meg a vállalkozás alapjait, legyenek tisztában a jogaikkal és a kötelezettségeikkel, képesek legyenek tudatos döntéseket hozni az üzletük fejlődését illetően és legyenek nagyon büszkék arra, amit megteremtettek."

Édesanyám – aki a mai napig példakép számomra – közel 45 éves okleveles könyvvizsgálói, mérlegképes könyvelői pályája során látott rendkívüli szorgalma, példaértékű életpályája ösztönzött arra, hogy kövessem.
16 éves koromtól folyamatosan részt vettem könyvelési feladatokban és az adatrögzítéstől a mérlegkészítésig mindent megtanultam. A felsőfokú végzettség megszerzését követően 2003. decemberében döntöttem arról, hogy önálló leszek és megalapítottam a Ködmön Könyvelőiroda Kft.-t.
A munkám során azt tapasztaltam, hogy az ügyfeleknek sokkal szélesebb körű szolgáltatásra van szükségük, mint a szűken értelmezett könyvelés és adatfeldolgozás.
Tudtam, én másképp akarom csinálni. Nem leszek egy a sok közül.

Az elmúlt évtizedekben kiemelt figyelmet fordítottam a tudásom folyamatos fejlesztésére, aminek következtében ma már tudatosan irányítom az Irodámat és az életemet.
Fontosnak éreztem a szakmai fejlődésem mellett, azt, hogy más szakterületeken belül is új információkat, gondolkodásmódokat sajátítsak el. Ezért elvégeztem ifj. Csontos Vilmos Tiszta tudat & Szellemsebész Szabadegyetemét, 4. éve tanulok marketinget Pongor – Juhász Attila mentoromnál, részt vettem több alkalommal a Marketing Akadémiáján és az Évindító Célkitűző Edzőtáborában, részese voltam egy éven keresztül a Marketing Megvalósító Klubnak.
Ebben a csapatban ismertem meg Dr. Pető Bencét, akinek a munkássága, gondolkodása szintén nagyon megragadott és 2019-ben az általa indított Bestseller Szakértői Programba is beneveztem. Szakmai mentoromnak Böröczkyné Verebélyi Zsuzsát választottam, - az Adótanácsadók Egyesületének alelnöke - akinek az Adónavigátor Mesterkurzusát 4. éve végzem.
Biztos vagyok abban, hogy ma elsősorban önmagukba érdemes beruházni, tanulni, vállalkozóvá válni, fejleszteni és munkahelyeket teremteni.
El akarom érni, hogy a KKV szektorba tartozó kisvállalkozók – akik akár saját elhatározásból, akár kényszerből lettek vállalkozók – ismerjék meg a vállalkozás alapjait, legyenek tisztában a jogaikkal és a kötelezettségeikkel, képesek legyenek tudatos döntéseket hozni az üzletük fejlődését illetően és legyenek nagyon büszkék arra, amit megteremtettek.
Tisztelettel:

Bemutatkozó videó megtekintése: Kiss Krisztina videóportré - Ködmön Könyvelőiroda Kft.

Könyvelő Irodánk a 2020-as évben is OPTEN A minősítésű tanúsítványt szerzett! Tanúsítvány letöltése!