A Ködmön Könyvelőiroda több mint egy évtizede foglalkozik számviteli szolgáltatás nyújtásával, ezen belül is kiemelten azokra az ügyfelekre specializálódva, akik átlag feletti szolgáltatási színvonalat igényelnek a könyvelő részéről, mindezt a lehető legkedvezőbb ár / érték arány érvényesítésével.

Azon cégeknek, amelyeknek a tevékenységükkel járó magas árbevétel mellé alacsony tételszám (számla, bizonylat, …) társul, ez maradéktalanul teljesíthető a könyvelőiroda üzleti politikáján keresztül, mivel a könyvelő valódi munkájának függvényében szabjuk díjainkat, 100 tételig kizárólag alapdíjat számolunk fel, majd e felett is a tételszámmal arányosan növeljük azt. Ez kölcsönösen gyümölcsöző együttműködést eredményez ügyfeleinkkel. A könyvelőiroda ügyfelei közé tartoznak ebben a tekintetben informatikusok, tervező illetve mérnöki irodák, interim menedzserek, trénercégek, és egyéb szolgáltató cégek. Mindez a könyvelő és az ügyfél számára egyaránt előnyös együttműködés eredménye.

Együttműködésünkben:

  • az ügyfél és a könyvelő előre tervez, hosszú távra gondolkodik,

  • a könyvelő proaktív javaslatokkal, tanácsokkal segíti az ügyfelet,

  • a könyvelő természetszerűen magas szintű szakmai munkát nyújt, és ennek a könyvelési munkának a teljesítésében partnerként működik együtt az ügyféllel,

  • a könyvelő az ügyfél támogatásával a határidőket maradéktalanul betartja,

  • a könyvelő a változásokról jóval az elvárható előtt tájékoztatja ügyfelét, hogy felkészülését a versenytársai előtt kezdhesse meg, és az átmenet a lehető legkönnyebben mehessen vége.

Ez a könyvelő-ügyfél kapcsolat teszi lehetővé a Ködmön Könyvelőiroda számára, hogy ügyfelei elégedettségét mindvégig fenntartsa.